EVENIMENTE

images/evenimente/e20.jpg

RomÂnia NeÎmblÂnzitĂ

În inima Europei există o via?ă naturală fabuloasă: o explozie a sălbăticiei, care reprezintă căminul a nenumărate vietăţi. Munţii infiniţi, pădurile străvechi, apele nesfârşite, toate acestea găzduiesc creaturi de referinţă pentru bătrânul continent.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e19.jpg

Santa & Cie - MoŞ Craciun În Misiune

Se apropie ajunul Crăciunului şi nimic nu pare să funcţioneze conform planului. Cei 92.000 de spiriduşi din atelierul lui Moş Crăciun se îmbolnăvesc subit, toţi deodată!

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e18.jpg

Morometii 2

Moromeţii 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoşteau.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e17.jpg

Teatrul PRIN OCHII Autismului

În cadrul acestui proiect, s-au efectuat jocuri de artă actorului care pe lângă rolul lor de amuzament,acestea stimulează dezvoltarea inteligenţei copiilor.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e16.jpg

Johnny English

Johnny English loveşte din nou e al treilea film din seria de comedii al căror erou este Johnny English, mereu agent secret din întâmplare.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e15.jpg

First Man - Primul Om Pe Lună

Povestea filmului se concentrează pe Neil Armstrong, şi exploreză perioada 1961-1969, cu sacrificiile şi preţul plătit atât de Armstrong, cât şi de naţiunea americană, pentru a duce la bun sfârşit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e14.jpg

Cazinoul Invizibil - Heritage Talks

Dezbaterea "Cazinoul Invizibil Heritage Talks" va extrage concluziile atelierelor din 10 - 11 decembrie, în cadrul cărora liceenii îşi vor folosi creativitatea pentru a imagina viitorul Cazinoului.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e13.jpg

Muzeul Memoriei: expo

În anul Centenarului, am construit o expoziţie multimedia care îşi propune să ne apropie de istoria trăită de cei de la începutul secolului prin fotografii, jurnale, amintiri, instalaţii sonore şi realitate virtuală.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e12.jpg

Festivalul de Film Kazah 2018

Consulatul Onorific al Republicii Kazahstan în Constanţa are deosebită plăcere de a vă invită la cel de al doilea Festival al Filmului Kazah.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e11.jpg

Conferinta "Teatrul in educatie" - Constanta, 2018

În ultimii ani, profesorii şi şcolile s-au confruntat cu provocări majore: numeroase strategii de reformare a educaţiei au fost dezvoltate şi discutate pe scară larga de catre politicieni şi de către societatea civilă.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e10.jpg

Harababuriada

Concursul se va desfa?ura pe trei categorii:
1.Secţiune interpretare poezie (licee vocaţionale)
2.Secţiune interpretare poezie
3.Secţiunea creaţie poezie ** Poeziile scrise de tinerii poeţi vor fi trimise pe adresa: filmburada.constanta@gmail.com până la data de 14 octombrie 2018.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e9.jpg

Themis, drumul către umanitate

Vineri, 12 octombrie, începând cu ora 11:00, optsprezece elevi ai Colegiului Naţional de Arte "Regina Maria" din Constanţa vor participa la prima întâlnire din cadrul proiectului cultural educativ şi de educaţie juridică "Themis, drumul către umanitate" găzduit de Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin".

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e8.jpg

Marea Unire - RomÂnia la 100 de ani

Programul "Şcoala Altfel", difuzare documentar Agerpres Marea Unire- România la 100 de ani- Colegiul Naţional "Mircea cel Batrân" Constanţa. Locaţie: sala de spectacol a C.M.E.P.T. "Jean Constantin", ora: 11:00 Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e7.jpg

Festivalul International de Teatru Independent

Festivalul International de Teatru Independent de la Constanta - editia a III-a se deruleaza in intervalul 1 - 8 septembrie 2018. Programul evenimentelor care se vor desfasura in cadrul Centrului Multifunctional Educativ pentru Tineret '' Jean Constantin''.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e1.jpg

ZIUA LIMBII ROMANE

Astfel pe 31 august 2018, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” invită spectatorii iubitori de artă și cultură la Evenimentul va avea loc începând cu orele 18:00 la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e2.jpg

TOATE PANZELE SUS

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” organizează în perioada 18 – 21 august 2018 o serie de manifestări dedicate memoriei Maestrului Jean Constantin, de la nașterea căruia, pe data de 21 august se împlinesc 91 de ani.

VEZI EVENIMENT
images/evenimente/e3.jpg

Filmul Fregatei 111 „Mărășești”

Studioul Multimedia din cadrul redacției „Observatorul militar”, săptămânalul Ministerului Apărării Naționale, vă invită la proiecția filmului „Doamna mărilor”, dedicat fregatei „Mărășești”, cea mai mare navă de război construită de români.

VEZI EVENIMENT