EVENIMENTE

PREZENTARE CENTRU

  • 27 SI 28 APRILIE 2018
  • Adaugat de

A fost "fabricat" in laboratoarele Facultatii de Arte din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta.

A trecut cum laude de rigorile a doua festivaluri nationale de teatru - Festivalul National de Scolilor de Teatru "Hyperion iese la Godot" Bucuresti si Festivalul Scolilor de Teatru "Buzau iubeste Teatrul", cu jurii pe masura, marturie stand mai multe premii: Cel mai bun spectacol, Cel mai bun actor, Cel mai bun actor in rol secundar (doua).?Este vorba, bineinteles, despre spectacolul "Zbor deasupra unui cuib de cuci", o productie a Facultatii de Arte, in regia prof.univ.dr.Daniela Vitcu.

Din distributie fac parte Vlad Cristian Fiu – desemnat „Cel mai bun actor" al tinerei generatii - Festivalul "Buzau iubeste Teatrul" 2017, Iulian Marinescu - desemnat "Cel mai bun actor in rol secundar" - Festivalul National de Scolilor de Teatru "Hyperion iese la Godot" Bucuresti 2017, Ionut Dulgheriu - "Cel mai bun actor in rol secundar" - Festivalul National de Scolilor de Teatru "Hyperion iese la Godot" Bucuresti 2017, Loredana Adascalitei, Eduard Vacariu, Mirela Mihai, Cristian Menaef, Daniel Popa, Edoard Petre, Cornelia Pandele, Denisa Iova, Denisa Todoreanu, Alexandru Saplacan, Catinca Hantiu.

Echipa este completata de Alexandru Nes (muzica), Stela Cocarlea (coregrafie), Mirabela Morosanu si Dana Cojan (asistenta regie).? "Zbor deasupra unui cuib de cuci" este un spectacol despre... noi.

Cum facem alegerile, cum ni le asumam, ce perceptii ciudate avem despre viata desi poate ne este teama sa recunoastem, cat de curajosi suntem in relatiile cu ceilalti, cu autoritatile, cu noi insine, ce ne dorim in fapt, cum ne urmam visurile, cum murim si, mai ales, merita sa traim? Moarte sau zi dupa zi de nefiintare? Spitalul de nebuni in care se petrece actiunea este un spatiu in care fiecare dintre "locatari" este fortat sa isi creeze o viata, un "acasa".

Nou venitul este cel care va destabiliza ordinea fireasca a lucrurilor si vietile croite cuminte de pacientii in halate albe, inocenti din punct de vedere social. Nu asta facem insa oare cu totii, preferand conformismul marilor revolutii ale firii? Nu ratati un adevar dur, emotionant si viu, dupa romanul magistral al lui Ken Kesey!

Va asteaptam la Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", in data de 27 si 28 aprilie, la orele 18.00! Intrarea este libera

IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE !! .